Autobedrijf Broere - Citroën
P. Broere

Lekdijk  73
2921 AC  Krimpen aan den IJssel
0180 - 515055

info@broere.citroen.nl
www.autobedrijfbroere.nl

Facebook LinkedIn Twitter Youtube

Autobedrijf Broere - Citroën

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot de moderne Citroën-dealer in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Autobedrijf Broere gelooft in transparante werkwijze
Zes dagen per week bent u van harte welkom in onze grote showroom aan de Lekdijk in Krimpen aan den IJssel. Dat we niets te verbergen hebben, voelt u direct bij binnenkomst. In een open sfeer ontdekt u de nieuwste modellen van Citroën. Ook bent u vrij om het ruime aanbod met occasions van allerlei merken op uw gemak te bekijken.

Efficiënte werkplaats voor alle merken
Onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel horen vanzelfsprekend bij de diensten van Autobedrijf Broere. Om u veilig op weg te helpen, werken onze monteurs volgens de laatste technieken. Verder geven zij u over autozaken zoals navigatie en accessoires graag meteen advies. En in geval van autopech biedt Citroën Assistance 24/7 de hulp die nodig is.

Kennismaken met Autobedrijf Broere
Autobedrijf Broere bestaat uit een hecht team dat snel en plezierig schakelt. Bent u benieuwd waarom particuliere en zakelijke relaties uit Krimpen en omgeving zich bij ons thuis voelen? Kom dan gerust eens langs om samen een kop koffie te drinken.