Infra-Service
Ruben de Jong

Van Utrechtweg 51
2921 LN Krimpen a/d IJssel
06-10358622

r.dejong@infra-service.eu
www.infra-service.eu

LinkedIn

“Uw partner in Vegen en Reinigen”


Infra-Service is sinds tientallen jaren een nationaal erkend veeg/zuig bedrijf die reinigingsondersteuning bied aan het onderhoud van de infrastructuur en bedrijventerreinen. Vanuit ons team, die bestaat uit ervaren en goed opgeleide machinisten zijn wij in staat om elke opdracht naar wens van de opdrachtgever te kunnen uitvoeren.

Binnen ons vakgebied, speelt Infra-Service  graag de verbindende rol in het onderhoud van openbare en/of besloten infrastructuur. Hierin zijn wij in staat een keten van partners, leveranciers en klanten te vormen om zo een effectieve en efficiënte samenwerking tot stand te kunnen brengen tegen een acceptabel kostenniveau. 

Daarnaast, is Infra-Service actief in het innoveren van onze diensten in samenwerking met onze leveranciers om het milieu, de ketenpartners en klanten minimaal ecologisch en economisch te belasten en dit dragen wij uit met passie!

De diensten die Infra-Service aanbied binnen de publieke en private sector bestaan uit:

  • Vegen / Reinigen: Asfalt, Bestrating & Infra-Meubilair
  • Bladrondes
  • Goten en Kolken Ontstoppen
  • Reinigen & Impregneren van Bestrating & Gevels (HD Stoom)
  • Preventief Onderhoud, Service Contracten & Totaal Onderhoud

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met Infra-Service B.V. voor vrijblijvend advies door een gespecialiseerd team. 

“Uw partner in Vegen en Reinigen”

Infra-Service B.V.

T:
+31 (0) 180 33 08 16
E: info@infra-service.eu
Postbus 2000
NL-2930 AA
Krimpen aan de Lek
www.infra-service.eu