Businessclub v.v. DCV
Harry  Peereboom

Postbus  295
2920AG Krimpen aan den IJssel
0613133441/ 0641712969

harrypeereboom@kpnmail.nl
www.dcvkrimpen.nl

Facebook

vv DCV Businessclub

De Businessclub van DCV wil 'alle spelers' inspireren!

De vernieuwde Businessclub van DCV wil de meest inspirerende Businessclub van Krimpen aan den IJssel worden! 

Op 12 februari 1999 is de verniging Businessclub DCV opgericht. De Businessclub heeft tot doel finenciële en materiële support te leveren aan voetbalvereniging DCV en het opbouwen van een stevig bedrijfsnetwerk. De inkomsten van de Businessclub DCV komen ten goede aan alle geledingen binnen de voetbalvereniging DCV. 

De Busniessclub van DCV nodigt u daarom van harte uit om lid te worden van de vernieuwde Businessclub van Krimpen aan den IJssel. Bij de businessclub van DCV vindt u een ideaal platform om te netwerken, uw kennis te vergroten en ervaringen met andere professionals uit te wisselen. Maak kennis met de interessante leden, steek iets op van inspirerende sprekers. 

Wordt lid van de meest inspirerende Businessclub

Voor € 350 per jaar bent u een jaar lang onderdeel van de meest inspirende Businessclub van Krimpen aan den IJssel. Introducés zijn van harte welkom: kom eens naar een evenement van de Businessclub en laat u inspireren. 

Breng eens een bezoek aan het Waalplantsoen of spreek eens met een van onze sponsors en ervaar de ongekende mogelijkheden. 

Wilt u meer weten over de Businessclub van DCV?
Kijk dan op www.dcvkrimpen.nl

 

 

 

 

 

www.dcvkrimpen.nl