Leeuwen Logistics B.V., Van
W.L.C. ( Marco ) van Egeraat

Industrieweg  24A
2921 LB  Krimpen aan den IJssel
0180 - 51 21 66

marco@vanleeuwenlogistics.nl
www.vanleeuwenlogistics.nl

Directeur eigenaar

Van Leeuwen Logistics B.V. is al meer dan honderd jaar een begrip in de Krimpenerwaard. Het bedrijf begon ooit onder de naam "Gebroeders Van Leeuwen" als distributeur voor een aantal lokale relaties. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig transportpartner en bedient het in een grote regio vele opdrachtgevers in verschillende sectoren.

Wij beschikken over een zeer gevarieerd wagenpark. Van bestelbus tot trekker-oplegger-combinaties. Voor elke klus is een bijpassend voertuig beschikbaar. Kortom: vervoer op maat. En u betaalt nooit meer dan nodig.

Ons team van gemotiveerde en vakkundige mensen staat dagelijks garant voor een goede en verantwoorde uitvoering van uw transportopdrachten. Onze flexibiliteit zorgt er voor dat wij altijd en overal inzetbaar zijn. Een last minute aanpassing van uw opdracht? Geen probleem. U heeft bijzondere wensen? Wij denken mee.

Eigenaar Marco van Egeraat staat, met zijn 35 jaar logistieke ervaring, graag voor u klaar om mee te denken bij het inrichten van uw logistieke processen, met als doel deze zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Hij heeft al diverse bedrijven zeer gericht geadviseerd en ondersteunt bij het opzetten van het gehele logistieke proces, wat heeft geleid tot vergaande samenwerkingverbanden.

Sinds 2013 beschikken wij over het keurmerk van Transport en Logistiek Nederland (TLN, http://www.keurmerktenl.nl)