Verdoold Makelaars
Jan Verdoold

Cascade  75
2923 AT  Krimpen aan den IJssel
0180 - 59 15 15

janverdoold@verdoold.nl
www.verdoold.nl

Facebook LinkedIn Twitter Youtube

Verdoold makelaars

Behalve als woningmakelaar is Verdoold ook actief als bedrijfsmakelaar. Sommige van onze klanten mogen wij al meer dan 20 jaar begeleiden. Daar zijn we best wel trots op. Verdoold bemiddelt al sinds 1980 in kantoorruimte, winkelruimte, bedrijfsruimte met of zonder kantoor in de Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel en een deel van Rotterdam. Ons aanbod is gevarieerd zowel in prijs als bouwjaar. We zijn lid van de BOG, onderdeel van de Business Unit van de NVM.

Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten bedrijfsruimte. Groeit je webshop je huis uit en zoek je een hal met een kantoor erbij? Is je bedrijf juist gekrompen en wil je voor minder kosten ergens anders opnieuw beginnen?

Wij houden ons hoofd al sinds 1980 koel en hebben dus in goede en in slechte tijden huizen verkocht. We zijn aangesloten bij de NVM en het NWWI. Behalve particulieren horen ook gemeentes, beleggers en woningcorporaties bij ons klantenbestand. Capelle aan den IJssel en de hele Krimpenerwaard zijn ons werkgebied.