Op het fantastische buitenterrein brachten de heren van het BBQ Workshop Experience Center (https://bbqworkshopexperiencec...) ons de fijne kneepjes van het vak bij. Iedereen kon aan de slag met het voorbereiden van de verschillende gerechten. Wij vonden het leuk hoe enthousiast een groot aantal ondernemers hun culinaire en BBQ vaardigheden lieten zien. Op de zes kamado’s werden uiteindelijk onze vier gerechten heerlijk bereid.
Zalm bereid op cederhout
Spatchcook chicken
Gegrilde steak met zelfgemaakte chimichurrie
Gepofte aardappel met zure room en bieslook
Appel crumble
We kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige bijeenkomst met veel interactie.
Onder dit verslag vind je een leuke collectie foto’s van de BBQ Workshop.
Zoals beloofd vinden jullie hieronder de recepten en de mail van Mark Bieckman met een link naar de instructiefilmpjes.
BBQ PITMASTER COMMUNITY
Graag attenderen we je op de mogelijkheid om lid te worden van de BBQ Pitmaster Community. Als PREMIUM member heb je toegang tot heel veel mooie BBQ recepten en vele instructievideo’s. Wanneer je PREMIUM member wordt kun je bij alle aangesloten partners met 5% korting al je BBQ gerelateerde aankopen doen. Tevens krijgen alle nieuwe PREMIUM members ons boek CULINAIR BBQ deel 1 opgestuurd. Gebruik deze kortingscode bij het aanmelden als PREMIUM member dan krijg je het eerste jaar 3 extra maanden CADEAU. Kortingscode: j3Acdtf Je kan je hier aanmelden:https://bbqpitmaster.community/register
Zoals verteld staan alle recepten en heel veel BBQ instructievideo’s op de BBQ Pitmaster Community. Doe daar je voordeel mee!
LET OP: iedereen die zich de komende dagen aanmeldt als PREMIUM member krijgt een HANOS pas opgestuurd waarmee je toegang krijgt tot alle 19 HANOS vestigingen. Een unieke kans!
RECEPTEN
Nadat je bent aangemeld als member van de BBQ Pitmaster Community heb je toegang tot alle recepten die je tijdens deze workshop hebt gemaakt. Om het makkelijk te maken hebben vind je onderstaand de directe linkjes. Je dient wel ingelogd te zijn.
Zalm op cederhout : https://bbqpitmaster.community/recipe/731
SpatchCock chicken : https://bbqpitmaster.community/recipe/730
Steak grillen : https://bbqpitmaster.community/hoe-grill-je-de-perfecte-steak
Stroganoff saus : https://bbqpitmaster.community/recipe/34
Appel crumble : https://bbqpitmaster.community/recipe/636
BBQ ARTIKELEN
Wanneer er nog BBQ artikelen zijn die je zou willen (na)bestellen, dan kan dat via de website van het Outdoor Cooking Experience Center. De website vind je HIER.
VERVOLG WORKSHOP
Ben je al aan het nadenken over een vervolg workshop? Bijvoorbeeld Kamado GEVORDERDEN 1 of 2. Het volledige programma vind je HIER.
We hopen jullie snel weer te mogen ontmoeten.
Met vriendelijke groet,
Mark Bieckmann MM
Reacties van deelnemers aan de workshop:
Een super geslaagde bbq workshop door de OKK geregeld op woensdag 31 mei. Mede door het mooie weer en de ongedwongen sfeer bij de Zaag, een heerlijke avond gehad. De presentatie van de bbq pitmasters was fantastisch, evenals de kwaliteit van de vis en het vlees. Het geleerde direct in de praktijk kunnen brengen de zaterdag erna met vrienden. Kortom leerzaam en reuze gezellig geweest met mede ondernemers op deze avond.
Een goede reden om lid te zijn van de OKK.
Arjèn van Dulst
------------------------------------------------------
Hartstikke leuke workshop. Nog nooit zo lekker zalm gegeten. Het zgn. ‘werkvlees’ was niet doorheen te komen.
Een ervaring rijker zullen we maar zeggen 😉
Marten (M.J.) Buijs
-----------------------------------------------------